Návrh úlu

Videoprezentace návrhu úlu

Komentáře

  1. Nápad mi přijde skvělý, zvýraznit již opuštěnou vodárenskou za pomocí světla. Použitím vlnitého plechu však nevím, zde dosáhneš toho, čeho chceš, nechtělo by to nějaký víc "odráživý" materiál, zároveň bych řek, že plech působí tak lacině vůči honosné stavbě.
    Rozmístění úlů mi přijde takové, nijaké, v podstatě si je jen položil. Nebylo by hezké, kdyby lemovaly šroubovité schodiště, kde by to tak souznělo s nápadem? Taky bych navrhnul lepší vizualizaci úlu, přece jen je to práce na úlech, když už tam někdo vstoupí, aby měl na co koukat jak zvenku, tak zevnitř. Tvůj projekt už se zaměřuje spíš na samotnou stavbu, než na úl jako takový.
    K tomu by bylo dobré promyslet nějaký pomocný "výtah" na nářadí...nemusí být ani nějak velký a složitý, inspirací ti může být systém na zdvihání tašek atd. Bude mít ze schodiště včelař dostatečný prostor pro manipulaci?
    I tak si myslím že hlavní práci už máš za sebou, tohle už jsou jen detaily. Líbí se mi navrácení k budově samotné díky nohám, které jsi využil. Dobrý je kontrast - sto let stará vodárna X moderně vypadající a myšlená konstrukce s úly. Super!
    Na začátku projektu jsi říkal, že bys chtěl úl zavěsit na konstrukci vodárny, což si myslím, že se ti za pomocí důkladného přemýšlení a hravého způsobu povedlo :) Nápad majáku s "letícími prasátky" mě baví. Dobrá práce, jen tak dál.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat